5 augusti 2013

baseball, redwoodskogar och trevliga människor

Har nu varit här i fem dagar och åh vad jag har hunnit med mycket. Carmel är en så otroligt fin stad och min värdfamilj är så himla snälla. Det känns nu som att det här året inte kan bli annat än superbra.
Igår och i förrgår följde jag med min värdpappa och -bror när de skulle träna baseball. Min 11-åriga bror såg så proffsig ut när han kom ut med de där baseballkläderna på sig och sedan när han satte på sig handsken och slängde sig efter bollen var det som att han aldrig gjort något annat. Han var så sjukt duktig, jag fick också prova och det var jättekul! På torsdag ska vi på ett baseball game i San Francisco vilket jag ser fram emot jättemycket! Min familj, speciellt min värdpappa och -bror är riktiga fans av San Francisco Giants så ska bli kul att få se dem och få uppleva ett riktigt baseball game.

gigantiskt redwoodträd och galet fin utsikt
Igår åkte min värdmamma, värdbror och jag längs high way one längs kusten till ett ställe som heter Big Sur. Den bilresan var så fantastisk att jag inte kan sätta ord på det, och ännu mindre på engelska, så jag satt mest och gapade hela vägen. Det var verkligen något av det vackraste jag någonsin sett, havet och vågorna mot de höga klipporna. Vi gick också på en liten hike genom en redwoodskog till ett vattenfall. De där träden är verkligen galet stora och utsikten är helt tolkigt fin.

Igår kväll åkte vi till en släktings födelsedagskalas och jag fick träffa en del av släkten och äta massor med mat (Haha, japp jag kommer att bli tjock här) Supertrevligt var det och huset och människorna kändes verkligen jätteamerikanska.

Åh, det är det här jag vill göra med mitt liv. Jag vill se nya platser, träffa nya människor och prova nya saker. Är så himla glad och tacksam att jag får den här chansen!


Jag, min värdmamma och min värdbror
 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar