7 augusti 2013

Cross Country

Igår morse åkte jag och min värdmamma och gjorde en hälsokontroll för att jag ska kunna vara med och träna någon sport här i skolan. Hade funderat lite fram och tillbaka mellan de olika sporterna som fanns att välja på nu på hösten och kom fram till cross country, löpning, trots att det på skolans hemsida verkade superseriöst. Hade även funderat på volleyball, men eftersom jag inte spelat förut och det var riktigt svårt att komma med i laget så fick det bli cross country där alla som ville fick vara med.

Redan på eftermiddagen var det dags för första träningen och åh vad jag var nervös. Fast det var inte alls så farligt seriöst som jag hade föreställt mig och coachen, Mr Clifford, var en riktigt glad och trevlig man med glasögon som liknar Harry Potters. Eftersom det fortfarande är lov så är inte träningarna obligatoriska, därför var vi bara 7 st där. När skolan börjar kommer vi att vara runt 25 st. De som var där var supertrevliga och var riktigt intresserade av mig och Sverige vilket var kul, dock lite svårt att prata medan man springer, haha. Vi sprang nära en strand till ljudet av vågorna och åh vad underbart vackert det var. Känns som att jag har skrivit det många gånger men det är verkligen galet vackert här. När vi kom springande där och jag tänkte på hur vackra vågorna var när de nådde klipporna började precis ett gäng fåglar flyga från bara några meter från  oss. Snart insåg jag att det inte var några vanliga fiskmåsar, det var pelikaner. Alltså riktiga pelikaner, såna med gigantisk näbb som Nemo och Doris sitter i. Blev riktigt fascinerad vilket de andra såklart tyckte att var konstigt och roligt. Efter att vi hade sprungit var det styrka nere på stranden som gällde, vilket såklart var riktigt jobbigt och man fick sand över allt, men eftersom det var nere på stranden så kunde jag inte mer än vara överlycklig.

Hade förväntat mig att träningen skulle vara superjobbig, men den var faktiskt helt okej. Eftersom man tränar två timmar, sex dagar i veckan så tror jag faktiskt inte nu längre att jag kommer att vara supertjock när jag kommer hem trots att vi äter mycket ohälsosammare här en jag gjorde i Sverige. Träningarna är på olika platser så förhoppningsvis får jag se många fina ställen genom träningen också! Jag tror att det kan bli superkul, ser fram emot träningen imorgon!

2 kommentarer:

  1. Du som hade sån ångest över träningen. Det där ovan låter ju som värsta drömträningen. Är helt säker på att du kommer få det super! Kraaaam <33

    SvaraRadera